Mommy&Me

Als moeders leggen we vaak alle mijlpalen van onze kinderen vast. Daar beginnen we al mee op de dag dat ze worden geboren! Ook de andere ouder lijkt wel een privé fotograaf in dienst te hebben, want alle schattige, grappige en fantastische momenten met hun kindje worden meestal door mama vast gelegd. Maar wie legt je kindje, samen met jóu op de gevoelige plaat? Dat doe ik! 

Je bent samen met je kind(eren) welkom in mijn studio om op een warme, speelse en intieme manier een mooi portret te laten maken. We nemen ruim de tijd en er kan gekozen worden om met of zonder (boven)kleding te poseren. Er is ruimte voor een outfitswitch en voor zowel een beige, witte als zwarte achtergrond. Ook met je newborn is deze shoot prima te doen.

Benieuwd of ik jouw idee kan uitwerken? Stuur me vrijblijvend een email op info@mamaprusz.nl zodat we hierover kunnen sparren!

Een Mommy & Me Shoot duurt ongeveer 40 minuten.

€179 incl. 6 HD Beelden – (maximaal 2 kids)

Een Mommy&Me Shoot reserveren? Maak gebruik van de afsprakenmodule onderaan deze pagina!

But what about Daddy?

Natuurlijk kun je ook een Daddy&Me shoot boeken! Misschien wil je deze kado doen aan je partner? Of misschien ben je zelf een vader en wil je de band tussen jou en je kind(eren) vastleggen, precies zoals ie nu is.

Het is natuurlijk ook mogelijk om als ouders sámen met jullie kind te shooten in de studio. Kies dan voor een FAMILY+ shoot

Stuur me vrijblijvend een email op info@mamaprusz.nl als je meer informatie wil ontvangen!

Een Daddy & Me Shoot duurt ongeveer 40 minuten.

€179 incl. 4 HD Beelden – (maximaal 2 kids)

Een Daddy&Me Shoot reserveren? Maak gebruik van de afsprakenmodule onderaan deze pagina!