MiniShoot

De minishoots zijn een uitgelezen kans om tegen een vriendelijk tarief, pure en professionele foto’s van je kind te laten maken. De minishoots vinden plaats in mijn portrait studio in Rotterdam Zuid en worden heel kindvriendelijk ingericht. Er kan gebruik gemaakt worden van een witte of zwarte achtergrond. De kinderen wordt ongeveer 15 a 20 minuten gefotografeerd, waarna je een (voorbewerkte) online selectie krijgt toegestuurd. Uit deze selectie kun je 5 HD beelden uitzoeken. Deze zijn inclusief. Uiteraard kun je meer foto’s bij bestellen!

De kosten voor een Close Up Portrait Minishoot bedragen;

€135 voor maximaal 2 kinderen – Extra kind €45 pp

Een plekje reserveren voor jouw kind(eren) – maak gebruik van de afsprakenmodule onder aan de pagina!

We need more time..

Heeft jouw kindje net iets meer tijd en ruimte nodig om zich comfortabel te voelen voor de lens? Kies dan voor de reguliere ‘Close Up Portrait Kind’ in de agenda. Deze shoot duurt ruim 45 minuten en is incl. 6 HD beelden. Jouw kindje krijgt eerst de kans om de ruimte te ontdekken en een praatje te maken met mij als fotograaf, voordat hij of zij daadwerkelijk op de foto wordt gezet. Tijdens de shoot krijgt je kind aanwijzingen en krijgt(samen met de ouders) de kans om te bladeren in het ‘lookbook’, waarin portretten van andere kinderen staan als voorbeeld, ter inspiratie.

De kosten voor een reguliere Close Up Portrait Shoot bedragen;

€165 voor maximaal 1 kind – Extra kind €60 pp

Let Op!

LET OP: Aan het bijbestellen van méér HD beelden dan de afgesproken 5 of 6 HD beelden in jouw geboekte pakket, zitten altijd kosten verbonden. Er worden nooit onbewerkte (RAW) beelden gedeeld.
Deze en andere voorwaarden kun je terugvinden in de algemene voorwaarden.