My Oldest Friend

Het gezicht dat misschien wel het aller duidelijkst in ons geheugen staat gegrift. Het meest warme en liefdevolle gezicht in onze herinnering, dat we hopen zo lang mogelijk bij ons te mogen houden. Hoe ouder ze worden, hoe waardevoller alle herinneringen van alles wat jullie samen hebben meegemaakt. Hoe waardevoller de foto’s, die soms snel met een telefoontje gemaakt zijn tijdens een bezoekje. Wat ik wil bereiken met deze unieke portretshoot van jouw moeder, vader, oma of opa, is het vastleggen van de jaren, de wijsheid, de ervaring in elk lijntje of vlekje in het gezicht. Het concreet maken van de herinneringen die je ziet, wanneer je in hun ogen kijkt, op een manier dat ze voor altijd blijven bestaan. Ik wil dat opa of oma zich belangrijk en geliefd voelt. Dat ze positief verrast zijn met dit cadeau en dat je ook dát terug ziet in het eindresultaat.

Deze fotoshoot is zowel te boeken als studiovariant als op locatie, omdat opa of oma misschien wel niet meer zo mobiel is.

De kosten voor een My Oldest Friend shoot in de studio bedragen;

€219,-

De studiovariant boek je nu via de widget onderaan de pagina.
Voor een My Oldest Friend shoot op locatie gelden andere voorwaarden en tarieven.
DOWNLOAD HIER DE BROCHURE voor een MY OLDEST FRIEND SHOOT OP LOCATIE

Liever ook foto’s maken met de kinderen en/of kleinkinderen samen? Kies dan voor een FAMILY+ shoot in de studio. Deze shoot duurt 50 minuten, is voor max 5 familieleden en bevat géén prints. Wel ontvang je 8 digitale HD beelden en de mogelijkheid tot het bestellen van prints.