Reels

Stijlvolle content voor je onderneming is in deze tijd minstens zo belangrijk als de inhoud ervan. Het maken van een sterke, pakkende reel en overige goede content kan zeer tijdrovend zijn en zeker in het begin is er niet altijd tijd en ruimte om creatief te zijn.
Ik kan jou hierin volledig ontzorgen. Ik bedenk je reel, werk hem uit, schiet de footage en zet de reel in elkaar. Volledig in een stijl die past in jouw onderneming, zodat je het plaatsen van dope content gemakkelijk kunt blijven voortzetten.
Een volledige reel pakket heb je al vanaf €225 excl. reiskosten.

  •  IG Reel 60 seconde (gefilmd, bewerkt en gecolorgrade)
  • 3 IG Feed posts in dezelfde stijl/kleuren
  • Mogelijkheid tot extra posts (online gallery) voor €12,50 per stuk.

Aftermovies

Sommige momenten zijn zo bijzonder, die maak je maar één keer in je leven mee. Je prijst jezelf gelukkig met alle mensen die dit moment samen met jou hebben mogen beleven en koestert de herinnering voor eeuwig in jouw hart. Maar wat als je deze herinnering telkens opnieuw mag beleven en zelfs, tot in de emotie, kunt delen  met anderen? Als je deze persoonlijke herinnering kunt vereeuwigen en generatie op generatie kunt nalaten, precies zoals het was? Mijn specialiteit is om jouw mooie, verdrietige, emotionele of op wat voor manier dan ook bijzondere herinnering vast te leggen, zodat je het keer op keer opnieuw kunt beleven. Ga jij binnenkort trouwen? Geef je een Gender Reveal Party of heb je een evenement gepland dat je absoluut vaker dan ééns wilt kunnen beleven? Twijfel dan niet en vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Music Videos

Breng je binnenkort een nieuwe track uit en heb je al precies in je hoofd welke visuals je daarbij wil laten zien? Misschien heb je al een vrijwel volledig script uit geschreven of misschien heb je alleen nog maar gebrainstormd. Misschien heb je zelfs helemaal nog geen idee van wat je wil laten zien. Geen probleem! Als Creative Director denk ik met jou mee en help ik je aan het schrijven van een script dat perfect past bij jouw nummer! Ik werk met een 50mm lens om alle details goed in beeld te brengen, maar maak natuurlijk ook gebruik van een drone om perfecte moderne beelden te verzamelen. Twijfel je nog? Ook dat is geen probleem! In een vrijblijvende (video)meeting bespreek ik graag de mogelijkheden met je!

(Business)
Promotion

Net gestart met ondernemen en opzoek naar content voor de Marketing? Of misschien is je website toe aan een grondige update en wil je jouw socials opblazen. Say no more! Als ervaren marketing manager ken ik alle ins- & outs op het gebied van social media & advertising. Ik wéét wat de consument wil zien en waar de conversies plaatsvinden. Zo zorg ik ervoor dat jouw onderneming op de best mogelijke manier wordt vastgelegd in een stijl die helemaal past bij deze tijd. De promotievideo die ik maak wordt een beleving voor jouw doelgroep en een visitekaartje voor jouw bedrijf. Ben je al enthousiast? Nodig mij vrijblijvend uit voor een kennismakingsgesprek, dan bespreken we samen alle mogelijkheden!