MAMAPRUSZ PORTRAITSTUDIO vind je in Rotterdam Zuid. Het adres is;

Fichtestraat 2 – 3076RB Rotterdam

Hello,

Mijn naam is Priscilla Marchena, hopelijk beter bekend als mamaprusz. Geboren en getogen in Rotterdam, waar ook mijn PORTRAIT STUDIO opent op 1 oktober! Momenteel bevindt mijn thuisbasis zich in Spijkenisse, waar ik woon met mijn vriend en 3 kinderen. Alles wat ik kan, heb ik mezelf aangeleerd en heb ik het nog nooit gedaan? Dan denk ik dat ik het wel kan! Op die manier leer ik gelukkig nog elke dag en elke sessie. Momenteel probeer ik naam te maken tussen de grote jongens van de visuals. Ik maak foto’s & video’s, liefst van kinderen of artiesten, maar in ieder geval altijd van mensen. De afgelopen 2 jaar ben ik daarnaast ook werkzaam geweest als Marketing Manager/Content Creator voor een grote Beauty Keten, maar inmiddels steek ik ál mijn tijd en energie in ‘mamaprusz’.

Ik werk het liefst met mensen die mijn creativiteit de vrije loop laten, maar ik heb ook hele tevreden opdrachtgevers die tot in de puntjes laten weten wat zij in beelden terug willen zien.

Voor van alles dat met creativiteit te maken heeft, kun je bij mij terecht! Als ik iets voor je kan betekenen, zie ik je graag terug in de DM’s (@mamaprusz_) of kun je mij een mailtje sturen op info@mamaprusz.nl

Op maat gemaakte offerte altijd op aanvraag.

Hope to work with you soon!

Love,

Mamaprusz.

BEDRIJFSGEGEVENS;

MAMAPRUSZ
FICHTESTRAAT 2
3076RB ROTTERDAM

KVK NUMMER: 80235360
BTW NUMMER: NL003411403B80

TEL: 0031 6 271 979 54
EMAIL: INFO@MAMAPRUSZ.NL
WEBSITE: WWW.MAMAPRUSZ.COM