Newborn

Misschien wel de meest magische periode uit het leven van jou en je kindje. De newborn fase. Hoewel het leuker en leuker wordt, is deze fase zó uniek en bijna met geen pen te beschrijven. Een foto zegt vaak meer dan 1000 worden en daarom laten de meeste nieuwe ouders deze pure periode graag vastleggen.

Hoe fijn is het dat dit thuis kan? In jullie eigen vertrouwde omgeving. De omgeving waar de baby de geur en warmte kent? Dit maak ik mogelijk! Ik kom naar je toe met mijn camera (en achtergrond indien gewenst). Incl op en afbouwen ben ik ongeveer 2 uur aanwezig. De invulling van de shoot bespreken we vooraf in een persoonlijk (video) kennismakingsgesprek. Broers en zussen mogen natuurlijk ook (met de nieuwste aanwinst) op de foto. Binnen 10 dagen ontvang je een online gallery. Uit deze selectie kun je 10 HD beelden uitzoeken. Deze zijn inclusief. Meer foto’s bij bestellen kan natuurlijk altijd!

DE KOSTEN VOOR EEN NEWBORNSHOOT/LIFESTYLE SHOOT AAN HUIS ZIJN €399

Natuurlijk is het ook mogelijk om met je newborn naar de studio te komen. In dit geval kies je voor een FAMILY+, waarbij de (grotere) kinderen apart worden gefotografeerd, maar ook samen en als gezin. Voor poses met je newborn samen zijn de mogelijkheden eindeloos en je mag gebruik maken van meerdere achtergronden tijdens deze shoot.

Kennis maken of meer informatie ontvangen? Stuur een mailtje naar info@mamaprusz.nl of een DM via instagram; @mamaprusz_