Present yourself.

Een portfolio opbouwen/aanvullen of mooie professionele foto’s laten maken ter presentatie van jezelf als ondernemer? Als (beginnend) artiest een presskit samenstellen?

De intense, rauwe en/of fineart portretten van mamaprusz lenen zich heel goed voor deze doeleinde! Een simpele portfolioshoot in mijn portretstudio boek je al voor €179 incl. 6 HD beelden, die je zelf uit een online gallery kan selecteren. Deze shoot duurt ongeveer 40 minuten. Tijdens deze shoot mag je zovaak van kleding wisselen als je wil en gebruik maken van alle aanwezige achtergronden/attributen in de studio. – ook mag je een stylist meenemen, indien je dit wil!
Ik maak intense Close-Up Portretten, maar ook half- en fullbody shots. Ook zogenoemde ‘polaroids’ (waarbij je in een vrij statische pose foto’s maakt van het voor- zij- en achter- aanzicht) zijn onderdeel van de Portfolioshoot.

Voor een combinatie van een studio én een outdoorshoot (denk aan toffe locaties zoals Sauna’s, industriële terreinen of een speelhal bijvoorbeeld) kun je contact met mij opnemen via info@mamaprusz.nl – zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Deze zogehete PRESSKIT pakketten zijn al te boeken vanaf €475 (excl. huur locaties).

Meteen een studio portfolioshoot boeken? Gebruik de afspraak widget onderaan deze pagina en kijk onder ‘OVERIG’