Mommy&Mini's..

De Mommy&Me’s zijn erg populair, maar niet ieder kindje heeft zin om 40 minuten lang te shooten of tussendoor nog om te kleden. Niet altijd zijn er verschillende achtergronden nodig. Daarom bied ik vanaf nu de Mommy&Me’s ook aan als MINI’s. De Mommy&Mini’s worden gehouden op specifieke data en je kunt kiezen uit twéé achtergronden; The Industrial Backdrop of Plain Black! Heb jij geen behoefte aan een lange shoot? Trekt de donkere of de Industrial Backdrop jou? Wil je gewoon één knallend portret in de woonkamer of is het gewoon tijd voor (nieuwe) professionele foto’s van jou en je kind(eren)? Dan zijn de MOMMY&MINI’s wat jij nodig hebt!
Ze duren 20 minuten, je bent welkom met 1 óf 2 kinderen, je krijgt er 4 HD beelden bij, die je zelf uit mag kiezen uit een gallery van minimaal 10 foto’s en de kosten zijn maar €125 !

De eerstvolgende MOMMY&MINI’S vinden plaats op 3&4 juni 2023 en zijn nog wat plekjes beschikbaar! e kunt ze uiteraard ook kado doen, ga dan naar de pagina ‘BOOK-A-SHOOT’ en schaf een kadobon aan van €125. Als je mij hierachteraan een mailtje stuurt dat het om een MOMMY&MINI gaat,  met de gegevens erbij, ontvang je een gepersonaliseerde kadobon per post!

Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@mamaprusz.nl of een DM via instagram @mamaprusz_

LET OP; Tijdens de MOMMY&MINI’s worden géén soloportretten gemaakt van de kinderen, omdat het MINISHOOTS zijn van 20 minuten. Wil je ook losse portretten van de kinderen apart en samen? Kies dan voor een reguliere MOMMY OR DADDY & ME.

Voor de Mommy&Mini’s is momenteel GÉÉN CliëntCloset beschikbaar. Je bent uiteraard vrij om te dragen wat je wil. Voor het mooiste resultaat kun je het beste wel matchen met je kindje(s). Ook is het mogelijk (en heel mooi!) om zonder bovenkleding te poseren met de kleinere kindjes.

LET OP: DE MOMMY&MINI’S ZIJN ‘SPECIALS’, OP DEZE SHOOT KAN GÉÉN KORTINGSCODE WORDEN TOEGEPAST!

Uiteraard is de shoot ook te boeken voor DADDY&MINI’s. Hierop zijn dezelfde voorwaarden van toepassing 🙂

Earthmini's..

HET IS HERFST!
Hoewel ik echt fan ben van heerlijk zomers weer, is de herfst misschien wel het allermooiste seizoen qua kleuren. De warme, zachte aardetinten en de vroege golden hours zorgen voor prachtige plaatjes buiten. Maar ook bínnen is dit seizoen prima vast te leggen! Heb jij geen behoefte aan een hele shoot en is ook de zwarte of witte achtergrond nét niet wat je zoekt. Maar wil je wel gewoon één knallend portret in de woonkamer en passen de aarde tinten perfect in jouw interieur? Dan zijn de EARTH MINI’s wat jij nodig hebt!
Ze duren 15 minuten, je bent welkom met 1 óf 2 kinderen, je krijgt er 4 HD beelden bij, die je zelf uit mag kiezen uit een gallery van minimaal 10 foto’s en ze kosten maar €99 !

Liever met het hele gezin op de foto? Kies voor de FAMILY variant. Met max 5 familymembers ben je dan welkom om jouw EARTH portret te laten schieten. Dit pakket kost €169 en is incl. 7 HD beelden.

De EARTHMINI’s zijn voor nu helaas volledig volgeboekt. De eerstvolgende EARTHMINI’s vinden waarschijnlijk plaats in Juli.

Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@mamaprusz.nl of een DM via instagram @mamaprusz_

Meteen boeken? Gebruik de afspraak widget onderaan deze pagina en kijk onder ‘SPECIALS’

Voor de EARTH mini’s is gratis een kleine client-closet beschikbaar in de maten 92 tm 152 – dit betreft bovenkleding in aardetinten. Uiteraard ben je vrij om te dragen wat je zelf wil, maar mijn advies is om de aardetinten aan te houden voor het mooiste resultaat icm de achtergrondkleur.

LET OP: DE EARTHMINI’S ZIJN ‘SPECIALS’, OP DEZE SHOOT KAN GÉÉN KORTINGSCODE WORDEN TOEGEPAST!