Mommy&Mini's..

De Mommy&Me’s zijn erg populair, maar niet ieder kindje heeft zin om 40 minuten lang te shooten of tussendoor nog om te kleden. Niet altijd zijn er verschillende achtergronden nodig. Daarom bied ik vanaf nu de Mommy&Me’s ook aan als MINI’s. De Mommy&Mini’s worden gehouden op specifieke data en je kunt kiezen uit twéé achtergronden; The Industrial Backdrop of Plain Black! Heb jij geen behoefte aan een lange shoot? Trekt de donkere of de Industrial Backdrop jou? Wil je gewoon één knallend portret in de woonkamer of is het gewoon tijd voor (nieuwe) professionele foto’s van jou en je kind(eren)? Dan zijn de MOMMY&MINI’s wat jij nodig hebt!
Ze duren 20 minuten, je bent welkom met 1 óf 2 kinderen, je krijgt er 4 HD beelden bij, die je zelf uit mag kiezen uit een gallery van minimaal 10 foto’s en de kosten zijn maar €125 !

De eerstvolgende MOMMY&MINI’S vinden plaats op 3&4 juni 2023 en zijn nog wat plekjes beschikbaar! e kunt ze uiteraard ook kado doen, ga dan naar de pagina ‘BOOK-A-SHOOT’ en schaf een kadobon aan van €125. Als je mij hierachteraan een mailtje stuurt dat het om een MOMMY&MINI gaat,  met de gegevens erbij, ontvang je een gepersonaliseerde kadobon per post!

Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@mamaprusz.nl of een DM via instagram @mamaprusz_

LET OP; Tijdens de MOMMY&MINI’s worden géén soloportretten gemaakt van de kinderen, omdat het MINISHOOTS zijn van 20 minuten. Wil je ook losse portretten van de kinderen apart en samen? Kies dan voor een reguliere MOMMY OR DADDY & ME.

Voor de Mommy&Mini’s is momenteel GÉÉN CliëntCloset beschikbaar. Je bent uiteraard vrij om te dragen wat je wil. Voor het mooiste resultaat kun je het beste wel matchen met je kindje(s). Ook is het mogelijk (en heel mooi!) om zonder bovenkleding te poseren met de kleinere kindjes.

LET OP: DE MOMMY&MINI’S ZIJN ‘SPECIALS’, OP DEZE SHOOT KAN GÉÉN KORTINGSCODE WORDEN TOEGEPAST!

Uiteraard is de shoot ook te boeken voor DADDY&MINI’s. Hierop zijn dezelfde voorwaarden van toepassing 🙂

CloseUpPortrait Minishoot

CloseUp Portrait Minishoots,
Voor ieder wat wils. Op verschillende dagen in Augustus, September en Oktober organiseer ik daarom weer Close Up Portrait MINISHOOTS. 
Ze duren 15 minuten, je bent welkom met 1 óf 2 kinderen, je krijgt er 4 HD beelden bij, die je zelf uit mag kiezen uit een gallery van minimaal 10 foto’s en ze kosten maar €99 !

Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@mamaprusz.nl of een DM via instagram @mamaprusz_

Meteen boeken? Gebruik de afspraak widget onderaan deze pagina en kijk onder ‘SPECIALS’

Voor de MINISHOOTS kun je kiezen voor een witte óf zwarte achtergrond. Bekijk mijn portfolio of instagram (@mamaprusz_) voor wat inspiratie over kledingkeuze.

LET OP: DE MINISHOOTS ZIJN ‘SPECIALS’, OP DEZE SHOOT KAN GÉÉN KORTINGSCODE WORDEN TOEGEPAST!