Mothersday MINI's..

Op zondag 14 mei is het weer MOEDERDAG! Natuurlijk is het voor de mama’s elke dag moederdag. Maar hoe leuk is het om jezelf, je vrouw óf je moeder een portret kado te doen van jezelf, of jezelf met de kids!? Op maandag 10 april (2e paasdag) organiseer ik daarom MOEDERDAGMINI’s. Zo heb je de digitale HD beelden op tijd binnen om een mooie vergroting te bestellen óf gewoon een geweldig nieuw portret te posten óp moederdag!  Het concept is gelijk aan de Mommy&Mini’s, alleen wordt er uitsluitend geschoten voor een roze of zwarte achtergrond.  Wil je gewoon één knallend portret in de woonkamer, kado doen aan je moeder of is het gewoon tijd voor (nieuwe) professionele foto’s van jou en je kind(eren), die je meteen kunst posten op moederdag? Dan zijn de MOEDERDAGMINI’s wat jij nodig hebt!
Ze duren 20 minuten, je bent welkom met 1 óf 2 kinderen, je krijgt er 4 HD beelden bij, die je zelf uit mag kiezen uit een gallery van minimaal 10 foto’s en de kosten zijn maar €125 !

De MOTHERSDAYMINI’S vinden plaats op 10 april 2023 (2e paasdag). Je kunt ze uiteraard ook kado doen, ga dan naar de pagina ‘BOOK-A-SHOOT’ en schaf een kadobon aan van €125. Als je mij hier achteraan een mailtje stuurt dat het om een MOTHERSDAYMINI gaat,  met de gegevens erbij, ontvang je een gepersonaliseerde kadobon per post!

Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@mamaprusz.nl of een DM via instagram @mamaprusz_

LET OP; Tijdens de MOTHERSDAYMINI’s wordt slechts 20 minuten geshoot en is er géén achtergrond of outfitswitch. Wil je liever wat meer tijd, om om te kleden, voor meerdere achtergronden en vele verschillende poses? Kies dan voor een reguliere shoot

Voor de MOTHERSDAY MINI’s is momenteel GÉÉN CliëntCloset beschikbaar. Je bent uiteraard vrij om te dragen wat je wil. Voor het mooiste resultaat kun je het beste wel matchen met je kindje(s) en adviseer ik rode, witte of zwarte kleding! Ook is het mogelijk (en heel mooi!) om zonder bovenkleding te poseren met de kleinere kindjes.

LET OP: DE MOTHERSDAYMINI’S ZIJN ‘SPECIALS’, OP DEZE SHOOT KAN GÉÉN KORTINGSCODE WORDEN TOEGEPAST!

Uiteraard is de shoot ook te boeken voor DADDY&MINI’s, leuk om kado te doen aan mama! Hierop zijn dezelfde voorwaarden van toepassing 🙂