Voor de EARTH mini’s is gratis een kleine client-closet beschikbaar in de maten 92 tm 152 – dit betreft bovenkleding in aardetinten. Uiteraard ben je vrij om te dragen wat je zelf wil, maar mijn advies is om de aardetinten aan te houden voor het mooiste resultaat icm de achtergrondkleur.

LET OP: OP DEZE SHOOT KAN GÉÉN KORTINGSCODE WORDEN TOEGEPAST!

Let's capture fall..

HET IS HERFST!
Hoewel ik echt fan ben van heerlijk zomers weer, is de herfst misschien wel het allermooiste seizoen qua kleuren. De warme, zachte aardetinten en de vroege golden hours zorgen voor prachtige plaatjes buiten. Maar ook bínnen is dit seizoen prima vast te leggen! Heb jij geen behoefte aan een hele shoot en is ook de zwarte of witte achtergrond nét niet wat je zoekt. Maar wil je wel gewoon één knallend portret in de woonkamer en passen de aarde tinten perfect in jouw interieur? Dan zijn de EARTH MINI’s wat jij nodig hebt!
Ze duren 15 minuten, je bent welkom met 1 óf 2 kinderen, je krijgt er 4 HD beelden bij, die je zelf uit mag kiezen uit een gallery van minimaal 10 foto’s en ze kosten maar €99 !

Liever met het hele gezin op de foto? Kies voor de FAMILY variant. Met max 5 familymembers ben je dan welkom om jouw EARTH portret te laten schieten. Dit pakket kost €169 en is incl. 8 HD beelden.

De try-outs van deze EARTH MINI’s in november warwen een groot succes!! Daarom heb ik ervoor gekozen om wat extra dagen EARTH MINI’s te houden in December. Je kunt momenteel boeken voor;
11, 17 en 18 december!

Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@mamaprusz.nl of een DM via instagram @mamaprusz_

Meteen boeken? Gebruik de afspraak widget onderaan deze pagina en kijk onder ‘SPECIALS’