Nieuwe portretten
Van de kinderen
aan de muur?

Toe aan een nieuwe eyecatcher boven de bank? Of in de hal? Ik maak pure, intense close-up portretten van jouw kind. Precies zoals ze nu zijn!

 

Dont grow up, its a trap..

Wat groeien ze hard he? Het lijkt soms wel of ze wekelijks veranderen. Elke dag maak je wel een paar foto’s van je kind met je telefoon, maar vaak kijk je daar dan nooit meer naar. Meestal maak je er een paar achter elkaar en springt er net geen een uit om af te laten drukken. En is dat wel zo, dan baal je dat de kwaliteit niet goed genoeg is om ze levensgroot boven de bank te hangen!

NILAYAWP
LIYAM wp

Wat houdt een Close-Up Portraitshoot by MAMAPRUSZ in ?

The beauty of mankind is in diversity; all children are beautiful.

Dit is de rode draad in mijn portretfotografie. Mijn doel is om de schoonheid naar boven te halen in álle kinderen en dat vervolgens zó vast te leggen dat jij dit in een typische stijl van prachtige kleuren en hoge kwaliteit thuis aan de muur kunt hangen!

Dit doe ik tijdens een minishoot van ongeveer 20 minuutjes. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat jouw ‘ongeduldige’ of ‘drukke’ kindje hier niet geschikt voor is. Het is zó gepiept. Ik vind het belangrijk dat de kinderen weggaan met een goed gevoel over zichzelf en nog vele weken na kunnen praten over hoe zij dé ster van de dag zijn geweest in mijn studio!

Klaar voor een krachtig portret aan de muur?

Met de kortingscode; “FBDISCOUNT” krijg je 25% korting op jouw online boeking en plan je al een MINISHOOT in voor 2 kinderen tegen de zachte investering van geen €135, maar:

101,25
  • 1 of 2 kinderen
  • witte&zwarte achtergrond
  • incl. 5 HD beelden
  • Online Gallery
  • Extra kind €33,75
FBDISCOUNT

LET OP: *BIJ HET BOEKEN VAN EEN SHOOT,
GA JE AUTOMATISCH AKKOORD MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN.

OKTOBER ZIT AL VOOR 60% VOL – BOEK NU OM JOUW PLEKJE TE RESERVEREN.

Natuurlijk zijn er nog véél meer mogelijkheden! Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via de website; www.mamaprusz.nl of een mailtje sturen naar info@mamaprusz.nl

Waar zit MAMAPRUSZ PORTRAIT STUDIO?